Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική Γονέων Διαπροσωπικές Σχέσεις Ψυχική Ευεξία
1

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μου

Χριστίνα Τζίτζιφα
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Η πίστη μου στον άνθρωπο και η αγάπη μου για την ψυχολογία με ώθησαν να γίνω ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια
Στόχος μου είναι ο θεραπευόμενος να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη να μοιραστεί μαζί μου ότι τον προβληματίζει ή τον ανησυχεί.
Για μένα είναι πολύτιμος κάθε άνθρωπος που με εμπιστεύεται και μου δίνει την ευκαιρία να τον γνωρίσω μέσω της θεραπευτικής σχέσης.
Μέσω της ψυχοθεραπείας ευελπιστώ να υποστηρίξω τον θεραπευόμενο ώστε να καταλάβει τα συναισθήματα , τις σκέψεις και τη συμπεριφορά του και με επιείκεια να αποδεχτεί τον εαυτό του και να ξεπεράσει ότι τον δεσμεύει ώστε να ζήσει πιο ήρεμα , ολοκληρωμένα με εσωτερική ειρήνη και ευεξία .

Η θεραπευτική μου προσέγγιση είναι η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία κάνοντας χρήση ενίοτε τόσο της συστημικής- οικογενειακής όσο και της γνωσιακής ψυχοθεραπείας.

Τηλεφωνήστε στο 210-2716325ή στείλτε μήνυμα

Υπηρεσίες

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μέσα σε αυτές είναι:

  • Άγχος και Στρες
  • Κατάθλιψη
  • Διαπροσωπικές σχέσεις
  • Κρίσεις Πανικού – Φοβίες
  • Συμβουλευτική γονέων – παιδιών
  • Συμβουλευτική ζεύγους
  • Σχολική ψυχολογία

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία είναι μια στενή σχέση εμπιστοσύνης και ψυχικού ανοίγματος από έναν θεραπευόμενο προς έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή με σκοπό την σε βάθος αυτογνωσία του πρώτου, την κατανόηση και απάλειψη των ψυχοσωματικών του συμπτωμάτων και την αναβάθμιση της εσωτερικής του ζωής και καθημερινότητας, μέσα από την αύξηση των βαθμών της ψυχικής και υπαρξιακής του ελευθερίας.

Συμβουλευτική Εφήβων

Συμβουλευτική Εφήβων

Η συμβουλευτική εφήβων στοχεύει στην υποστήριξη της μετάβασης του παιδιού στην ενηλικίωση, είτε συντροφεύοντας τον έφηβο στην κατανόηση της διαφορετικότητας ως προϋπόθεσης δόμησης της προσωπικής του ταυτότητας, είτε ενθαρρύνοντας τον στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και δυνάμεων επίλυσης θεμάτων και δυσκολιών, που συχνά συνοδεύουν την περίοδο της εφηβείας, σε επίπεδο σχέσεων με οικογένεια και συνομηλίκους, σχολείο και εκπαίδευση, λήψη αποφάσεων επαγγελματικής σταδιοδρομίας ή σπουδών, σχέσεις με το άλλο φύλο και σεξουαλικότητα, εικόνα εαυτού κ.α.

Θεραπεία Ζευγαριού

Θεραπεία Ζευγαριού

Η θεραπεία ζεύγους είναι μια πολύ αποτελεσματική μορφή ψυχοθεραπείας , που σκοπό έχει να βοηθήσει το ζευγάρι να συνεννοηθεί, να ανοίξει τους διαύλους της επικοινωνίας, και να προχωρήσει σε μια πιο ποιοτική και επικοινωνιακά αναβαθμισμένη συντροφική σχέση. Συχνά ξεκινάει με την θεραπεία του ζεύγους και συνυπάρχει με την ατομική ψυχοθεραπεία του καθενός από το ζευγάρι ξεχωριστά.

Θεραπείες

Σοφά Λόγια

en_GBEnglish
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=556#!trpen#Skip to content#!trpst#/trp-gettext#!trpen#